Min älskade mamma och lilla kusin.

♥ ♥ ♥


Basta, öl och grilla.

Halloj!
Imorse vaknade jag upp i husvagnen, mysigt men det var tråkigt väder. Vi for på birsta en sväng, köpte bland annat batterier till min kamera, så nu ska jag knäppa och lägga in lite bilder. :)
Nu är jag med kamraten och Krickis hemma hos hans farmor och farfar men dom är inte hemma. Vi ska grilla, dricka och basta här tänkte vi. Skönt att det blev finare väder nu mot eftermiddagen.  Det var ungefär allt jag hade på hjärtat nu. Kanske slänger in några meningar senare.


jag älskar min älskling.

Tjena fan!
Min dag började som nästan jämt med skola, hade nationellt prov i matte del 2, det kändes som att det gick helt okej.
Efter skolan gick jag in till stan, började med banken för att ta ut pengar. Jag och min älskling skulle köpa en bil, men det blev aldrig av. Strosade runt på stan en timme ungefär i min ensamhet, ganska skönt. Därefter kom Krickis och hämtade upp mig, vi åkte till hans farmor och farfar och fikade oså. Efter det snurra vi runt lite och nu är vi entligen hemma hos honom. Skönt, har varit så himla trött idag. Imorgon är sista skoldagen för den här vecka, helt underbart med långhelg. :)


 

Dessan har än en gång gjort om min blogg, nöjd jag är nu då. :)






Here I am.

Tjoho. Jag har inte haft någon lust att blogga på senaste tiden, hehe. Men nu tänkte jag med några korta meningar berätta vad jag haft för mig senaste tiden. I torsdags var jag på skolan, och på kvällen var jag, Vickan och Kricka ut och åt trerätters på en restaurang som heter tusen och en natt, mycket gott och trevligt. Under fredagen var jag med min älskling under dagen, och mot eftermiddagen for vi och åt på Bite Line med Jocke, efter det spelade vi pingis. :) Jag var bäst! haha. Under lördagen var jag och Kricka ut och tävttade husvagnen och den blev kanon fräsch. Mot kvällen bar det av hem till Krickas faster m.famlilj, där vi firade hans farmor som fyller 70 år. Det var mycket trevligt, vi åt, drack och kollade på Eurovision song contest, och jag tyckte det var rätt att Norge vann. :) Efter det satt vi och surrade sedan bar det av hemåt.
Igår när vi vaknade tog vi med oss rocky och köpte en varsin glass, och sedan promenerade vi upp till hans faster för att hämta bilen. Det var min "långhelg" med några snabba ord. Mycket trevligt.

Jag älskar min mamma så himla mycket.  ♥


Här nedan kommer lite bilder från min 18 års fest. :D



                                                                                   





                                                                                        



smulpaj med smak av hallon.

Hej! Idag började min dag med skola, jag och Linnsan hade nationellt prov som sagt, vi fick varsit svagt G. Efter skolan mötte vi upp farmor och åkte med henne och fikade på Cafe Charm, trevligt. Fick presentkort och pengar av henne. Efter det for vi hem där Kricka väntade på mig, vi for och åt en pizza och sedan åkte vi ut till Sandra och hämtade min gamla telefon som hon råkade få med sig igår, så nu har jag satt i kortet i den nya, är nöjd. Efter det åkte vi ut till Birsta och jag köpte tre par skor på skopunkten, billigt och bra. Sedab gick också på ICA MAXI och köpte smulpaj och lite annat sedan for vi hem till kricka och mumsade i oss det med Marcus och Hannes. :) Nu sitter jag bara här och är nöjd över min födelsedag och det fantastiska firandet igår, jag tror inte någon förstår hur tacksam jag är från igår. :D
Var även med i dagbladet idag, mamma som skrivit och skickat in. :)


Jag fick en likadan telefon som den på bilden ovan.

Den bästa söndagen jag varit med om.

Idag fyller jag 18 år, GRATTIS TILL MIG SJÄLV. :D

Igår var en helt underbar, överaskande och kul dag. :D
Dagen i ära började med att jag vaknade på morgonen och hjälpte mamma med att göra smörgåstårta, eftersom att släkten skulle komma hem till oss kl 15.00 som jag trodde, men vid 13.00 sa kricka att vi skulle åka hem till han en snabbis, när vi åker i rondellen ut till han, kör han åt fel håll. Helt plötsligt skulle vi till min syster vickan när vi kom fram dit kom min andra syster Linnsan ut och säger kom om tio minuter och då började jag ana någonting. Så jag fick köra lite bil runt där sen tillbaka dit, när jag då kom in säger dom, välkommen nu ska du bada. Jag blev förvånad som tusan men jag hoppade då i och satt och bubblade, fick ansiktsmask, hårinpackning osv. Efter en stund kom mamma och mormor även dit, och därefter kom alla andra i släkten också. Vi mumsade i oss, smörgåstårta och vanlig tårta. Jag öppnade presenter som bestod av en ny mobiltelefon, mycket behövligt, en kamera, presentkort och smycken. Jag vart super nöjd över dem. Efter ett tag där åkte alla hem och vi satt ute och surrade och så.
 
Men helt plötsligt när jag står i hallen och håller på med telefon, möts jag utanför dörren av alla MINA bästa brudar, Alexandra, Malkan, Sandra, Dessan och Patricia. Jag blev så himla förvånad, och glad förstås, jag hade verkligen aldrig kunna anat någonting om att dom skulle komma. Det kändes som om vi inte hade setts alla tjejerna samtidigt på flera år.  Dessan.b och Cassandra kom också förbi en sväng, Därefter dök Johan och Malin upp, och mot slutet kom Alexandra.b.
Vi satt och pratadade, drack vin och öl, och grillade gjorde mästerkockarna, Roine och min älskade karl.
Linn, Alina, Vickan och Anna var också där under hela tiden och det var dom som fixat allt, ett jätte stort tack till er och alla andra som var där, det var en helt fantastisk dag. :D ♥ ♥ ♥ ♥

Nu på morgonen klockan 10.20 har jag och Linnsan nationella prov i engelska, speaking. usch. :P
Återkommer senare :D  TACK OCH HÄJ!

Älskar Kricka hur mycket som hellst.

En rolig och solig söndag.

Halloj! :) Idag är det en bra dag, för det första så vaknar jag av att det är soligt vilket jag älskar. Sedan ska min släkt komma idag och jag ska få PAKET, eftersom imorgon fyller jag 18 år, men ska firas av släkten idag! ;)

Igår vaknade jag upp i husvagnen, skönt. Under dagen var jag runt och åkte bil med Mats, eftersom Krickis låg och sov till 14.00. Efter det solade jag lite men det blåste så mycket, sedan for vi hem till mig jag duschade och sen var vi ut och åt på kina med Jocke. Trevlig stund, tog även en glass på mcdonalds. Efter det åkte jag och Krickis och hyrde film, Wallander- , men jag somnade efter halva så det var mindre roligt. Och i fredags som sagt var vi i husvagnen och grejjade på och tog några öl.

Grattis till min vän Amanda som fyller hela 20 år idag! :D♥


det är så skönt att sova i husvagn.

Halloj! Sitter på skolan nu, har lunch innan det hade jag prov i medicinskgrundkurs (diabetes) och det gick bra tycker jag.
Linnsan är hemma och hämtar sojaglass som hon glömde imorse, eftersom idag ska vi fika på skolan och det är hon och Alina som fix it. ;) Linn ringde även mig precis och sa att jag fått mitt nya bankomatkort, det var kanon så man kan ta ut pengar nu under helgen. ;) 
Efter skolan idag ska jag förmodligen åka ut till husvagenen med mig älskade karl, förhoppningsvis sova där. Jag njuter så mycket när vi är där, fint väder, grillning, öl och sova underbart i husvagnen! :D


kladdkaka & hamburgare, njutarkväll enligt Sulis.

Hallå där! Idag har min dag bestått av skola, då jag bland annat hade nationellaprov i engelska, det var super svårt enligt mig. Efter skolan hämtade Krickis mig, vi for hem och åt hamburgare från big boy. Nu sitter vi bara här hemma hos mig och har nyss mumsat i oss kladdkaka och druckit kaffe med mammie. Någon gång ibland kan man ju ha en riktig onyttig kväll haha.
Nu ska jag fixa lite mysfaktor med ljus och så in my room. :)






skoldag

Hejsan, idag har jag varit på skolan, hade först prov i matte och det var svårt och det kändes inte som att det gick speciellt bra. Efter det hade vi idrott och där fick man välja lite vad man kände för att göra, antingen spela innebandy eller gå ut och gå med stavar. :P Själv valde jag stavar, det var faktiskt mycket roligare att gå med stavar än utan haha.
Därefter tog jag och Linnsan en promenad hem, så nu har jag nyss duschat och väntar på att Krickis ska hämta mig snart!
                                       
           Kände mig riktigt hurtig när jag gick med gåstavar. ;)


När jag vaknar med solen i ansiktet, då vaknar jag på rätt sida.

Godmorgon! Vaknade för ett tag sedan med solen skinandes in genom fönstret, hur härligt som hellst tycker jag.
Just nu gör ingenting alls faktiskt, börjar inte skolan förens ungefär 12.00 idag. Har även prov i matte (potensekvationer) idag, som jag inte förstår mig på för fem öre, så det kommer förmodligen inte gå den vägen jag vill.

För övrigt älskar jag min helt underbara karl ända ut i tårna, och känner verkligen hur lycklig jag är och hur bra jag mår. ♥
Idag är det på pricken hela fem dagar tills det är min 18-årsdag, det närmar sig med små steg ;)







hej

Jag tänkte svinga igenom vad jag haft för mig sedan sista april.
Väl på sista då, så umgicks jag med min älskade, Maria, Dessan mfl. Vi grillade och drack hade det mest trevligt.
Fredagen tillbringade vi nästan hela dagen hos Maria och Dessan, sedan hem och myste till film. Lördagen, hem till Krickis på ön och krattde, eldade gräs och solade ;) Kvällen ängnades än en gång till grillning och öldrickande hos Maria och Desire, mycket trevligt. Söndagen var lungn som söndagar för det mesta brukar vara, var barnvakt åt Hannes, grillade osv. Det var min långhelg med några snabba ord. Mycket trevligt och soligt.

Idag klev jag och älsklingen upp tidigt, jag förhörde honom på massa frågor om lastbil eftersom han senare på dagen hade uppkörning och han klarade den, precis som jag trodde. Så det var dagens höjdpunkt :D
Mamma hämtade även ut mitt pass idag, snygg_tjej_91 på bilden haha. Sedan for jag och älsklingen och beställde nytt bankomatkort till mig, eftersom jag är så klantig och har sönderdundrat det gamla. Därefter åkte vi på City Gross, sedan hem till ön och åt spagetti och köttfärssås, super gott! :D
Har inte gjort så mycket nu under kvällen, druckit kaffe, surrat och kollat på tv ungefär.

Grillat, sol och en kall öl det kan man kalla sommardag