Möte på skolan.

Det där planeringsmötet gav ju inte mycket, bara att mitt hopp om att kämpa nästan försvann, det är så frustrerande att dom inte tar mig på allvar, med tanke på att det var tidigt i Januari jag bad om att få se vilka möjligheter det finns i skolan till nästa år, men först nu kommer skolan med sina FANTASTISKA förlag, jag blir så less på deras negativitet så jag känner för att skita i alltihopa...Men eftersom jag VILL fortsätta vara inskriven i skolan, och läsa under våren så gott det går, så slipper jag skjuta upp ett helt år, så ska jag se vad dom lägger upp för plan, och se den som något positivt! Gymnasieskolan är inte speciellt pedagogisk har jag lärt mig idag, och inte alls flexibel för elevernas bästa, bara för att deras förlag blir minst jobbiga för dom.... Jag tycker det är så DÅLIGT på ren svenska! Varför inte bara ge mig en chans och låta mig testa, går det inte så går det inte, men då har jag allafall fått testat, och går det så är det ju bra!

Jag vet ju att det inte går att planera i detalj, eftersom jag inte vet alls hur det ser ut till hösten och våren, men några alternativ, och en plan så gott det går tycker jag väl med positivitet jag kan få! Inte bara lägga ner allt......

NU ÄR JA LESS!

Mödravården och föräldrautbildning.

Ja, det var vad som stod på mitt schema idag, började dagen med att väcka Linnsan som var snäll och gjorde mig sällskap till mödravården, började med föräldrautbildningen kl 08.30 till ungefär 10.30, min barnmorska prata om bland annat, amning, att föda för tidigt, kejsarsnitt, komplikationer under förlossningen osv. Intressant och ganska lärorikt, så man får en aning om saker och ting. :)
Direkt efter så hade jag tid hos min barnmorska, hon tog blodprover, blodsocker, jag fick väga mig, och jag har sen första gången jag vägde mig på mödravården, då var jag i vecka 17 om jag minns rätt, gått upp ungefär 6 kg, men under hela graviditeten ungeför 8-9 kg, ganska mycket tycker jag, men kunde vart mer. ;) Haha
Sedan mätte hon magen, och vi lyssnade på lillens hjärtljud, 135 slag/minut den här gången, alltid lika roligt och mysigt att höra på dom tycker jag. Sedan pratade vi massa, och bokade in kommande tider, det blir tätare och tätare mellan tiderna nu. :) Sista tiden vi bokade in är 16 Augusti, alltså 3 dagar innan beräknad förlossning, spännande! =)

Alla mina värden var iallafall jätte bra, och jag följer den så kallade kurvan som normalt! :)

Tråkigt, tråkigt...

Ja, min rubrik av den anledningen att jag har tråkigt i min ensamhet. :P
Kom nyss hem, vart med mamma och lämnat saker åt min syster på sjukhuset, ja om inte alla redan vet det så ska jag ju bli mooooster snart! :) Beräknat 16 Juni, men nu är det så att min syster yster har symtom på havandeskapsförgiftning, som högt blodtryck, huvudvärk osv. Och hon har fått medicin mot blodtrycket, men det går inte ner, så idag blev hon inlagd på sjukhuset. Stackarn, så himla tråkigt och ligga där, men jag tycker det är bra så dom håller kollen på henne och Lillen! Lillen i hennes mage mår alla fall bra, så det är ju skönt. Annat med stackars Vickan. :( ♥ Får se om hon får komma hem imorgon, eller om dom kommer sätta igång henne, eller plocka ut lillen eller ja, vad vet jag. :P Man får vänta och se!
Linnsan är alla fall och jobbar sitt första pass på Sibylla idag, hoppas det går bra för henne, som det säkert gör. :)
Och mamma åkte just, hon ska på teater och ut och äta med sin klass, eftersom hon har studerat under två terminer nu så skulle dom ha en liten avslutning!

Och här sitter jag och gör inte ett skit! :D Så kul var jag.
Återkommer om jag har något spännande att skriva. Hejdå!


Onsdag heeela dagen lång.

Hallå där! Imorse var jag uppe före tuppen kl 06.30, för att vi skulle vara på sjukhuset med skolan kl 08.00.
Snälla Maja och Janna hämtade upp mig och Linnsan, sen när vi kommer dit för att vi ska få se på under en operation, så finns det ingen patient. :( Less man blev då, jag hade sett fram emot det. Men men sånt är livet, det blir nästan aldrig som man tänkt sig! ;) Så då var det bara att åka hem igen, nu sitter jag här och har nyss fikat med mamma, och nu ska jag ta och avnjuta en kopp kaffe, sedan ta tag i lite skolarbete tänkte jag.
Får se vad resten av dagen har att erbjuda senare.


Fresten så har lillen börjat sprattla på ordentligt nu, hela magen liksom rör sig vissa gånger, och det är så mysigt! :)

Ha't bra, hääj! :D

Jag hatar kvällarna....

Kvällarna är min fiende i denna stund, jag hatar när det närmar sig läggdax, då kommer den otroliga saknaden. Det är inge roligt alls att lägga sig när det inte känns bra i magen, och man absolut inte vill, men man vet att man måste. :'(

Idag har jag i princip bara ängnat mig åt läxor, är nöjd faktiskt. Sen stack jag ut och körde lite bil med Vickan, åkte därefter med henne och mamma till mormor och hälsade på lite, och hämtade tårtbottnar som Cissi beställt av henne, eftersom imorgon fyller hon år. :)
Och just nu sitter jag bara här och har ingenting roligt att komma med, så jag återkommer imorgon!

Hej då!


Jätte, jätte, jätte längeseeeeen!

Haha, förlåt...Men det var verkligen super längesen jag skrev nu, usch och fy vad tråkig jag är.
Det är så mycket som hänt på senaste tiden, och av den anledningen är det framförallt jag inte orkat skriva.
Livet har inte vart på topp om man säger så. Flyttade ju som sagt ihop med min bästa vän och stora kärlek, allt var bra och jag var lycklig. Men det blir inte alltid som man vill, utan nu är det slut mellan mig och Krickis, bara så där. Ja, vad ska jag säga, jag kan ingenting göra åt det, för det var inte mitt val på något sett, det är därför jag mått piss, för att det är så fruktansvärt jobbigt och svårt att acceptera att den person som jag älskar något så högt, som varit min bästa vän under lång tid, inte längre vill vara med mig. :( Men nu har det alla fall lagt sig lite, jag har fortfarande jätte jobbiga stunder vissa dagar, men andra går bra. Just nu försöker jag bara se framåt, för trots allt så vet jag att om någon månad kommer jag vara världens lyckligaste tjej. Och jag kommer att klara det galant, även fast det inte nu blev som jag vill eller hade tänkt, på något sätt, jag vill ju ha min lilla familj med Krickis och lillen, men som sagt, nu får jag tänka om, och det gör ont.. Men allt ska nog bli så bra ändå! :)

Vad mer, jo snart är det sommarlov. Det ska verkligen bli jätte skönt, det behöver jag verkligen nu känner jag. Och på fredag har jag planeringsmöte med rektorn och kuratorn på skolan, vi ska planera hösten så gott det går, eftersom att jag har bestämt mig för att gå kvar i skolan, så jag får min utbildning och ta studenten nästa sommar. Så det är ju bra, att det finns möjligheter till det.

Idag har jag inte gjort någonting, har nästan inga lektioner på skolan nu heller. Imorse när jag vaknade satt jag mig och gjorde massa läxor, så jag har röjt undan lite. Ska fortsätta sen så jag blir av med allt.
På min arbetsplatsutbildning som jag hade i 6 veckor på akuten fick jag för övrigt MVG!! :D Asglad för det faktiskt!
Och jag trivdes där sååå bra, skulle verkligen vilja jobba där i framtiden.

Nu ringde mamma som är på väg hem, hon ville att jag skulle göra kaffe. Så jag ska väl ta och göra det, sen sätta mig i solen på ballan ett tag, och bara njuta! :)

Och jag vill tacka mina vänner och min underbara familj som ställer upp för mig och stöttar mig i allt, det är så jätte värdefullt för mig, tack. Jag älskar er! ♥

Åter inom kort, och det lovar jag! (A)