Jag älskar att campa!!

Som vanligt så är det långt mellan mina inlägg, men det är för att jag tar mig aldrig tiden till det. Jag vet inte riktigt vad som ska motivera mig, haha när jag väl skriver är det roligt. Jag är störd! ;)
Nu har vi passerat midsommar med, jag var på en camping och hade det helt fantastiskt faktiskt, ägnade mig åt, grillat, öl, basta, grillstuga, pub, underbart umgänge osv. Träffade en del nya människor där, det var kul, speciellt fem stycken som vi träffade, dom umgicks vi med mest hela tiden, kommer även att åka och hälsa på dom i agusti, ska bli super trevligt! :)

Idag har jag inte gjort allt för mycket, vaknade, drack kaffe, gick en promenad med min älskling och Linnsan på hans lunch, mina fötter dog av cpskorna jag hade tryckt på mig! Efter det hem svettig som tusan och duschade och inte så mycket mer efter det, är hos min älskling nu, han är tråkig och ser på tvn och jag är tråkig och sitter här, hehe.
Imorgon kommer min dag bestå av att hjälpa mormor och Sture att flytta, fy vad jobbigt, haha närå det ska nog gå bra.
Det var de få meningarna jag hade nu, ointressant och jävligt va? :D

Åter imorgon med några ord, adjö.


Min kamera spelar mig dessvärre ett spratt, så jag måste lämna in den. En bild på husvagnen alla fall.

Bara för att vi älskar varandra.




Min supersnygga karl med solen i ögonen! ;)

Strålande.

;) Dåså, nu ska jag ta och berätta vad jag gjort tills nu. Jag åkte med mamma till banken. Sedan virrade vi runt och till slut hittade stället där jag köpte skinnjackan, åkte därefter till max och åt lunch, jag tog en asgod sallad.  Sedan for vi till nått ställe där dom sålde massa saker för 10:-, köpte en del där till husvagnen oså! :) Handlade lite på Konsum och for sedan hem. Nu är jag hemma hos min älskade karl, vi kom nyss in har varit ute och spelat fotboll och busa, avslutade med en promenad vid havet. Det blev ju fint väder nu mot kvällen, underbart tycker jag!
Det var några meningar till idag, känner mig så stoooolt! ;)



Tråkväder, men jag är glad ändå.

Hej!
Nu är det sommarlov, guuud så skönt. Jag har nyss vaknat upp i Linnsans säng, hon är i Stockholm med Vickan och Anna, hon kommer hem imorgon, egentligen skulle jag också följa med men eftersom jag åker bort på torsdag så tyckte jag att det skulle bli så mycket på samma vecka, så jag stannade hemma. Ska umgås med mamma nu, vi ska åka och köpa en fin skinnjacka till mig som jag hittade på en modemarknad, superbillig och snygg endast 240:- får jag den för! ;)
Slänger in ett inlägg till sen, :O jag kan lova det idag då!




Skinnjackan som är min om bara någon timme.


Snart sommarlov.

Hej! Jag måste säga att jag varit så himla lat den senaste tiden när det gäller bloggen. Inte så mycket tid har det heller funnits känns det som. Jag har flängt överallt. Igår åkte jag och Krickis alla fall till Härnösand och besiktade husvagnen, det gick hur bra som hellst. Idag började min dag i vanlig ordning med skola, skönt att det är skolavslutning på fredag. Efter skolan hämtade Vickan upp mig och Linnsan, vi for till Birsta, fick med mig ett par nya älsklingar hem, slänger upp en bild på dem senare. Efter det for jag hem, och min älskling kom efter att han slutat jobbat. Vi åkte och hälsade på Dessan och Maria, åt även korvstroganof med ris där, mycket gott. :) Nu kom vi hem till Krickis för bara en liten stund sedan.
Ska fördriva lite tid med en kopp kaffe och surr, sedan kanske kicka lite fotboll, det är ju super kul. ;)
Så det var allt jag hade för stunden.



Dålig uppdatering

Förlåt mig för dålig uppdatering, men jag har verkligen inte suttit vid datorn speciellt och inte haft något att skriva om. Just nu sitter jag på skolan och ska ha bild. Jag slänger in lite nyknäppta bilder och några meningar senare idag, kan jag lova! ;)

pusss på er.