charmigt, snyggt och alldeles underbart.


Dessa vackra ting skulle mina fossingar trivas alldeles utmärkt i ♥ ♥

Att solen kan göra så mycket.

Vilken underbart härlig dag det varit med sol, jag blir på så himla bra humör. Dagen började med att min älskade karl skjutsade mig och Linnsan till skolan, brukar ju i vanliga fall gå men man ska ju passa på.
Efter skolan hämtade återigen Krickis mig och vi for och tog en glass, som jag även tidigare idag gjorde med Däjzzy hehe, sedan for vi till Däjzzy och Maria där vi blev bjuden på middag. Fiskpinnar, potatismos och kall dillsås, himla gott var det. Därefter for vi hem till ön och krattade, drack kaffe och surrade.
Nu sitter jag här vid datorn och bara kikar runt, senare blir det bara sägen och mysa, kanske blir en film med :)

Ungefär detta har min intressanta dag bestått av, så på återseende! ;)



sjuuuuuuuuukdom javisst

Avundsjuka är för mig en skrämmade "sjukdom", jag förstår inte hur någon eller några personer kan störa sig så mycket på en person. Jag tror inte att man tänker innan man öser ur sig brutala saker till en annan person om hur ful och äcklig den är. För mig är det ofattbart, men när jag tänker efter så beror det inte på personen som får höra hur värdelös och hatad den är, det som ligger bakom i de flesta fall är i mina ögon är den människa som dömmer, dens självförtroende och självkänsla, att man måste vräka ur sig hemska saker för att själv bli bedövad över att man mår dåligt i sig själv.
Jag fick själv en anonym kommentar om hur ful och missfostrad jag var, och hur och vart jag borde ta mitt liv! Jag bara gapade ungefär. Min första tanke var ju förstås vem den stackars människa kan vara, men det klarnade ganska snabbt.
Skrämmande löjligt att man ska försöka framstå som en felfri person genom att skriva från, anonymt det bevisar ju att den här personen inte ens är stark nog för att stå för vad den tycker, Det gör mig förbannad. Jag själv har aldrig kommenterat dumt och anonymt till någon, men det betyder inte att jag är helt felfri, det är klart att jag kan störa mig på något nån gång med, och alla har ju fördommar, men innan jag skulle sjunka så lågt genom att skriva så hemska saker. Ja då vet inte jag!
Men jag kan inte sätta något annat ord än osäkerhet och avundsjuka på dessa saker.
Rätta mig gärna om jag är ute och cyklar. :)

Nu har jag lyckats med dessa meningar med, det är ganska nyttigt med en blogg i allafall. (A) Nu ska jag njuta av lite Ben & Jerrys Strawberry Cheesecake, underbart! :)

   

nyyyy design

Halloj, det var ett tag sen men när det gäller att skriva blogg så är jag så himla slö. Jag vet inte vad jag ska skriva om riktigt, mitt liv eller vad jag gör på dagarna? :P
Ja så kan det vara. Idag har jag varit på skolan, och det var sååå jobbigt höhö, sånt är ju det hårda livet.
Sedan har jag varit och ätit nu med min kära festman, och jag köpte även en solotidning, så sedan ska jag mysa ner mig i sängen och läsa den, ja det va det de!
På sista vet jag inte ännu vad som händer, men det väntar att se. Lä ju dricka nå ölisar och umgås med mina närmaste och käraste :D
För övrigt så passerar jag 18 årrrr om sisådär 13 dagar kanske, det känns kanon bra. Då ska jag verkligen satsa på kööörkort! Det var väl det mest intressanta av de ointressanta jag kunde komma på just nu.

Sulis älskar Krickis<3