Varför är det bara helg en gång i veckan?

Ja, det kan man ju fråga sig, men en sak är säker och det är att det är jävligt skönt så länge den varar.. ;)
Igår va det skola i vanlig ordning, sedan bar det av till stan en sväng med Linnsan och Alina. Köpte mig en bh, och det var också det enda som fick följa med hem.
Hemma vart det tacos till middag därefter for jag, Linn, Alina och Anders till en lokal där Ammi i vår klass hade 18års fest, hade trevligt med de andra tjejerna från klassen, men det varade inte så länge, sedan var jag sååå trött att jag fick skjuts hem av snälla Anders och va med mammie istället! :D Det var min intressanta fredag det.....

◊ Åter inom kort!

Bye


Torsdag och begravningsbyrån.

Halloj, sitter på skolan och väntar på att klockan ska bli 13.00, då bär det iväg på studiebesök på begravningsbyrån. Har inte så höga förhoppningar med tanke på att nästan alla studiebesök vi varit på vart värdelösa...Men man kan ju hoppas att det blir lyckat! ;)
Efter det så slutar vi, det är ett litet plus i kanten.. Vi fick vårt nya schema som vi börjar följa nästa vecka idag, det såg helt okej ut tycker jag! Nu har jag inte så super mycket att yttra mig om, återkommer senare! 
 
ADJÖ! ♥




Lill-lördag som man burkar säga.

Hoho, nyss hemkommen från skolan, gick hem..Frööös som tusan, men sånt får man leva med. Imorse fick jag och Linnsan alla fall skjuts av mig snoppis, så det vad skönt. Nu sitter jag bara här, mamma är i full gång med att städa ut allt som hör julen till, tycker faktiskt det känns jäkligt bra att den är över nu, man blir ju lite småless efter ett tag! ;)
Krickis är och kör skoter med Jocke och Micke, jag ville ocksååå...Men jag måste ju gå i skolan synd nog! :( Hehe

Nu ska jag ta en kopp kaffe med mammie! ♥

Inspiration

    




Tisdag

Äntligen är tisdagen avklarad, alltså i skolan. Nu är jag hemma efter att ha gått hem i kylan, eller kylan och kylan..Det var inte så kallt nu, faktiskt riktigt fint väder tycker jag!
Nu sitter jag här och är sjuuuukt godissugen, hellst av allt vill jag ha en hel stoooor chokladkaka för mig själv, kan någon gulliplutt skicka över en kanske? ;)




SKOOOLAN

Halloj, sitter i datasalen på skolan nu med Thea och Linnsan, nyss ätit KÖÖÖRV och potatismos, kan ju säga att korven hurra man inte för! ;O haha
Nu ska vi snart ha omvårdnad igen, vi håller på med vård i livets slutskede, ganska svårt tycker jag, alltså svårt på det sättet för att det är så sorgligt tycker jag! Men jag ska nog få in i mitt lilla huvud hur det ska hanteras också...Förhoppningsvis! :D

Vill ha helg nu, så man kan köra skooooter! (A) Eftersom jag och älsklingskricken har köpt en till skoter så finns det nu en varsin att åka på, toppen!





Im back ;)

   Tjohoooooo! Slänger in ett inlägg efter sådär 100 dagar, men bättre sent än aldrig..Som man brukar säga!
Desire gjorde om min blogg och då lovade jag också att jag ska börja skriva i den igen, så jag gör ett försök. :D

Just nu sitter jag och tar mig en kopp kaffe och kikar runt på datorn på bilder, tänkte ladda upp nån gammbild här nedan!



Jag och min Krickis!


Linnsan och Alina i sommar, snyggingarna!