Baka, baka, liten kaka.

Hallå där! Idag har jag varit hemma och umgåts med mammie, fast vid lunchtid cyklade jag med Krickis, asjobbigt, backarna tog död på mig.
Just nu är jag hemma hos Kricka, har nyss bakat en chokladkaka, mums! :D Själv så ligger karln och sover, hehe.
Imorgon kommer Fredrik, Krickas bror och hälsar på här en dag, eftersom vi är ensam här hos han hela veckan.
Min kusin Alice fyller även 4 år imorgon, stortjejen vi ska fira henne på lördag.
Helgen kommer förmodligen tillbringas här på ön, om fint väder anländer så kommer vi nog grilla, ta en öl och bada i polen! :D Det var allt för denna stund.



Måndag

Hej!
Sitter hemma hos Krickis nu, har druckit kaffe och mumsat i oss kladdkaka nyss. Igår kom vi hem från Leksand, det dög väl att vara där, men det var inte lika roligt som man trott, sommarlandet var mest för yngre, men vi hade så roligt vi kunde där, köre gocart, körde några ringar med motor i vattnet, lekte som barn i vattenlandet där diverse saker fanns m.m.
Det är så himla tråkigt väder idag, hoppas det blir bättre under veckan!
Till helgen, kanske det bär av till storstaden Stockholm, eller så blir det krogen med Dessan och Maria, eftersom Dessan blev 18 år i onsdags. :)





Min mamma är bäst!

Hej! Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, vaknade och drack kaffe, åkte med min karl och åt lunch. Kom därefter hem och började städa rummet och tvättade. Satt och pratade med mamma om allt mellan himmel och jord, slutade med att vi båda satt och grät efter att vi haft en diskution om en massa! Men nu är vi glada igen!
Snart kommer Krickis och hämtar mig, då ska vi åka hem till honom och roa oss med någonting.
Vi har också köpt nytt ljud och så till bilen så nu kan man poppa på! ;) Snälla Johan hjälpte oss att sätta in det i lördags även. 


Vi har världens coolaste och bästa hund, jag älskar Rocky!

Jag har världens tråkigaste blogg

ÅHHÅÅHÅ DAGNY KOM HIT OCH SPILL!  Hej fan, jag måste vara den lataste människan som finns när det gäller att blogga, men inte dör jag för det heller! ;)
Sista tiden har jag gjort massa saker som jag inte orka skriva här i detalj, men bland annat varit på g-festen, det var ju ingen höjdare i år, dåliga artister förutom typ hammerfall, mycket öl och blåst pengar.
På onsdag fyller min kära vän Desire 18 år! Stortjejen vettu!!!
Och på torsdag bär det av på en minisemester, till dalarna med husvagn och härligt umgänge. Så det är det som står högst på min längtanslista nu då! Hoppas på kanonväder och mycket kalla öl då..

Just nu sitter jag hemma hos Desire och Maria, dom städar som nå tok! Min älskade karlakarl är och övningskör med lastbil och släp, I torsdags klarade han ju teorin till släpkortet, han är duktig han! Jag blir så stolt.
Själv så måste jag ta tag i körkortet jag med! Nu var det bra med skrivandet för den här gången, återkommer snarast möjligt! ;) PUSSS

ÅHÅHÅHÅ DAGNY, FEM DROPPAR TILL!


Jag och malkan är super glada!