Måndaaaaaaaaag

Sitter just nu och väntar på att två filmer ska ladda färdigt, Män som hatar kvinnor och nya Wallander-tjuven. :) Älskar ju svenska filmer så hoppas på att dom är bra.
Idag har jag varit med Krickis hela dagen, var först hos Maria och Dessan och åt lunch, spagetti och köttfärssås.
Därefter åkte vi ut till Krickis farmor och farfar och hälsade på, efter det hämtade vi Jocke på hans jobb, for ut till Birsta och Jocke handlade massa saker till sin nya lägenhet och jag köpte 3 par skor, såg även ett par superfina high heels som förmodligen kommer bli mina imorgon, kanske! ;) Blev kär i dom, kan inte hjälpas..
Har köpt cross också, super kul! Börjar lära mig riktigt bra nu, jag och älsklingen var ute och körde igår. Att beropå det, när vi stod och lastade på dem igen så kom en annan kille med cross och gasa på som tusan upp på bakhjulet och det slog över ganska rejält, måste ha gjort ont..Men han reste sig fort som tusan och for iväg! :P

Imorgon börjar skolan igen med, buhu! :/ Men det ska nog funka bra..
Ska kika på film nu och mysa med min snoppis. ;)
 

Selånger, fest och annat.

Hej!
Nu var det längesen jag skrev, som vanligt. Den senaste tiden har jag haft allt möjligt för mig.
Ihelgen har jag varit på Selånger marknad men mina nära och kära, festade både fredag och lördag. Idag åkte jag dit med Johan, Malin, Kristoffer och Kamraten. Köpte 42 par strumpor hehe, 5 par trosor, chips och lite sånt.
Nu sitter jag hemma hos Johan och Malin och jag och min älskling ska bli bjuden på grillat här, super mysigt.
En sak till som är kul är att Jimmy, Lenas karl och Krickis kan umgås nu, fjantiga problem lösta helt enkelt. :)
Det var allt just nu. ♥